Vi søker eiendomsmegler!

In by InHouse AS

For etablert eiendomsmeglerforetak søker In House AS erfaren eiendomsmegler, men er ikke et krav. Eiendomsmeglerfullmektig kan også søke.

Vi holder til i attraktive og synlige lokaler i vårt nærområde. Selskapets ansatte innehar solid faglig kompetanse, høy servicegrad og har mange års erfaring med eiendomsmegling. Vi selger boliger over hele Trøndelag, samt fritidseiendommer og prosjekter. Kundens beste er til enhver tid i fokus og vi vet at gode prestasjoner er noe som skapes gjennom høy kompetanse og motivasjon og en gjennomtenkt strategi. Det er stort sett slik at de beste vinner. Slik er det også med eiendomsmegling. Flinke mennesker med de beste metodene og den riktige motivasjonen skaper alltid det beste resultatet for våre kunder.

Hvem er du?
Vi ser etter kollegaer som ønsker å bidra til videre vekst og godt arbeidsmiljø.
For å søke på meglerjobben må du være ferdig med eiendomsmeglerutdannelsen eller jurist med rett til å drive med eiendomsmegling.

Du må kunne:
Jobbe etter ambisiøse mål
Være selvstendig og selvgående
Se verdien av faglig/personlig utvikling
Bidra til å gjøre kollegene dine gode
Trives i en hektisk hverdag
Forstå verdien av frihet under ansvar

Vi jobber kontinuerlig med kundenes verdiskapning, både økonomisk, emosjonelt og relasjonelt. Dette oppnår vi gjennom tydelige mål, god oppfølging og fokus på jevnlig trening/kursing for våre meglere.

Alle søknader behandles konfidensielt.
Send søknad til Knut Arild Johansen Dyb, styreformann og eier i In House AS til: knut@ihas.no.

For mer informasjon om stillingen er det bare å ringe Knut Arild Johansen Dyb på tlf 41659434.

SEND SØKNAD